Ο απελπισμένος Τολιόπουλος ξέχασε ανοικτό το θερμοσίφωνα

Διάθεση για αυτοτρολάρισμα από τον πιτσιρικά του Ολυμπιακού, ο οποίος έπαθε... αμοκ στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε την πρόκριση στο Final-4 της Πόλης ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε "πειράξει" τον Πάτρικ Γιανγκ για την αμηχανία με την οποία αντιμετώπισε την "ερυθρόλευκη" επιτυχία.

Ο "μικρός" πάντως έδειξε πως διαθέτει και αυτοσαρκαρκαστική διάθεση, αφού με την πρώτη ευκαιρία τρόλαρε τον εαυτό του με παρόμοιο τρόπο.

Χρησιμοποίησε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό που τον δείχνει σε... απελπισία και το εμπλούτισε με την ατάκα "όταν θυμάσαι πως ξέχασες το θερμοσίφωνα στο σπίτι ανοικτό" πλαισιώνοντάς το με τα emoticons του έντονου γέλιου...

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!