Ο Κάσερες που δεν ήθελε Ελλάδα και ο φορ όνομα που "έκοψε" ο Μπέντο

Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερα στοιχεία διαρρέουν σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Τι συνέβη με τον Ουρουγουανό αμυντικό της Γιουβέντους και ποιον επιθετικό δεν ήθελε με τίποτα ο Μπέντο στο ρόστερ του.

Ο Κάσερες που δεν ήθελε Ελλάδα και ο φορ όνομα που "έκοψε" ο Μπέντο

Έχει δοθεί μία εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός δεν κινήθηκε για την απόκτηση ενός εγνωσμένης αξίας κεντρικού αμυντικού που θα αποτελούσε τον ηγέτη της φετινής σεζόν. Οι “ερυθρόλευκοι” ψάχτηκαν για έναν στόπερ – όνομα. Μεξές και Άλεξ ήταν δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους ασχολήθηκαν. Για διάφορους λόγους και οι δύο δεν ξετρελάθηκαν στην ιδέα να πάρουν το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Πολύς λόγος έγινε και για τον Μάρτιν Κάσερες. Για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός δεν εξετάζει την περίπτωση του Ουρουγουανού αμυντικού που έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους; Αυτό ήταν ένα από τα πολλά ερωτήματα που έθετε ο κόσμος. Ορισμένοι ζητούσαν και ευθύνες από τους Πειραιώτες που δεν ασχολήθηκαν με τον 29χρονο στόπερ.

Τον ρώτησε κανείς τον Κάσερες αν ήθελε να έρθει στη χώρα μας; Την πρώτη φορά που υπήρξε μία πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν τον Ιανουάριο του 2015. Ο Ουρουγουανός το είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιέφερε η προοπτική της Ελλάδας. Και τελικά ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Φελίπε Σαντάνα.

Μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε ρωτήθηκε ξανά ο Κάσερες αν σκεφτόταν να συνεχίσει στη χώρα μας για λογαριασμό του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Και πάλι όμως έδωσε αρνητική απάντηση. Δεν είχε να κάνει με τον αποκλεισμό των “ερυθρολεύκων” από το Champions League. Απλώς, επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πρωτάθλημα επιπέδου Serie A. Η Νάπολι είχε επαφές μαζί του, ενώ τις τελευταίες δύο μέρες φαίνεται πώς κάτι “παίζει” με την Τσέλσι και αν πιστέψουμε δημοσιεύματα στην Αγγλία, τότε το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στο Stamford Bridge.

ΑΥΤΟΝ "ΕΚΟΨΕ" Ο ΜΠΕΝΤΟ

Από τον Τύπο παρέλασαν αρκετά ονόματα για την ενίσχυση της αμυντικής ή της επιθετικής γραμμής. Τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου ένας παίκτης που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό ως μία εναλλακτική λύση για την επίθεση, ήταν αυτό του Κέβιν Κουράνι.

Αν οι “ερυθρόλευκοι” δεν ολοκλήρωναν το “deal” με τον Όσκαρ Καρντόσο, τότε θα εξέταζαν την περίπτωση του Γερμανού άσου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Χοφενχάιμ (σ.σ. στη συμφωνία του με την πρώην ομάδα του για την αποδέσμευσή του, υπήρχε και ένα 20% που θα της έδινε από το συμβόλαιο που θα έκλεινε στον επόμενο σταθμό της καριέρας του).

Ο Μπέντο όμως δεν ήταν και τόσο ζεστός με τον Κουράνι. Για την ακρίβεια άναψε "κόκκινο". Ο Πορτογάλος τεχνικός στις συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τους είχε τονίσει ότι δεν τον ενδιέφερε η περίπτωση του 34χρονου φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ποια ομάδα της Πρέμιερ πήγε να αρπάξει τον Μιλιβόγεβιτς!
Οι άγνωστες λεπτομέρειες του "διαζυγίου" με τον Αυλωνίτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK