Ο Μαρινάκης στο Άγιο Όρος

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες και φίλους.

Λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας αναζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Γι' αυτό το λόγο μαζί με στενούς συνεργάτες και φίλους αποφάσισαν να επισκεφτούν το Άγιο Όρος την Κυριακή (18/9). Ήταν ευκαιρία άλλωστε εφόσον είχε πάει το Σάββατο με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Ηρακλή.

Οπως αναφέρει το vimaorthodoxias.gr, o πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε τις Μονές Βατοπαιδίου, Σίμωνος Πέτρας και προσκύνησε την Εικόνα της Παναγίας "Άξιον Εστί" στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές (πρωτεύουσα του Αγίου Όρους).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα: "Ο Μαρινάκης επισκέφθηκε και τους αμπελώνες ορισμένων Μονών όπου είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με τη φύση, δοκίμασε εδέσματα και το παραδοσιακό κέρασμα, που είναι το λουκούμι και το ρακί".

 

 

 

 

 

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!