Ο Μποκανί που έγινε... Κανού

Ο Ντιεμερσί Μποκανί δεν πέρασε τα ιατρικά και "κόπηκε" από τον Ολυμπιακό. Το Contra.gr θυμάται μία ακόμη περίπτωση παίκτη ο οποίος δεν πέρασε τα τεστ, αλλά κατάφερε να γράψει... ιστορία από το αεροδρόμιο κιόλας.

Ο Μποκανί που έγινε... Κανού

Το καλοκαίρι του 2012 ο Ολυμπιακός "καιγόταν" να βρει στόπερ-αντικαταστάτη του τραυματία τότε Αβραάμ Παπαδόπουλου. Από την Σταντάρ Λιέγης οι "ερυθρόλευκοι" φέρνουν τον Βραζιλιάνο στόπερ, Κανού ή Αντόνιο Εντουάρντο Περέιρα ντος Σάντος.

Ο Κανού το μεσημέρι της 8ης Αγούστου φτάνει στην Ελλάδα και τα φωτογραφικά φλας πήραν... φωτιά όταν ο ποδοσφαιριστής με το "επικό" μαλλί έκανε την εμφάνισή του από την αίθουσα αφίξεων του "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Λίγες ώρες μετά τον ερχομό του, τα κακά νέα πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία. "Κόπηκε ο Κανού" έγραφαν τα δημοσιεύματα. Ο παίκτης κρίθηκε ανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και θα χρειαζόταν τουλάχιστον δύο μήνες για να μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της παρολίγον νέας του ομάδας.

Κάπως έτσι κύλισε και η υπόθεση του Μποκανί. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ ήρθε φουριόζος με τις... παραλλαγές του στην Ελλάδα, αλλά τελικά "κόπηκε" επίσης εξαιτίας ενός μυικού προβλήματος στο δικέφαλο που τον ταλαιπωρεί από τη θητεία του στην Χαλ.

Για την οικονομία του θέματος ο Κανού στα 33του παίζει ποδόσφαιρο στην Βιτόρια, ομάδα της πατρίδας του της Βραζιλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK