Ο Μπραουδάκης απάντησε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Με μήνυμά του στο facebook, ο διευθυντής της "Goal News", Βαγγέλης Μπραουδάκης απάντησε στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά της "Goal News" για το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας (28/1), στο οποίο η εφημερίδα προσπαθεί σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους" να "συνδέσει τα αίσχη της Λευκάδας και τις εμετικές και "ποινικά κολάσιμες" ανακοινώσεις οπαδών, με μια αθλητική γιορτή στην οποία τηρήθηκε η νομιμότητα και ότι προέβλεπαν οι κανονισμοί".

Λίγες ώρες μετά ήρθε η απάντηση από τον διευθυντή της "Goal News", Βαγγέλη Μπραουδάκη.

"Επαίσχυντος, ψεύτης, ανενημέρωτος, δόλιος!

Και όλα αυτά παρότι οι τέσσερις ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Κηφισιά) είχαν συμφωνήσει -πριν από τη σύσκεψη με ΕΟΠΕ, ΕΛΑΣ, ΔΕΑΒ για τα μέτρα τάξης και τη μοιρασιά των εισιτηρίων/προσκλήσεων- ότι δεν θα παραστούν οργανωμένοι οπαδοί τους στο F-4 του βόλεϊ!

Γι' αυτό άλλωστε δεν παρέστησαν "πράσινοι" και "ασπρόμαυροι" οργανωμένοι, πλην των "ερυθρόλευκων" εξαιρέσεων που γράψαμε στο Goal, για να παρασημοφορηθούμε με μια ακόμα ανακοίνωση", έγραψε στο facebook.