Αν μπορούν οι παίκτες της Μάλαγα, ας πουν το :"άσπρη πέτρα ξέξασπρη"!

Αν νομίζατε πως ο γλωσσοδέτης "άσπρη πέτρα ξέξασπρη" θα δυσκόλευε τους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού, γράψτε λάθος! Τα πήγαν (πολύ) καλύτερα απ' ότι θα περιμέναμε (VIDEO).

Παραδεχθείτε το. Σας πήρε πολλές προσπάθειες μέχρι να μάθετε... νεράκι τον γλωσσοδέτη: "άσπρη πέτρα ξέξασπρη κι' από τον ήλιο ξεξασπρότερη". Κάποιοι ίσως ακόμα να... δυσκολεύεστε ή να θέλετε 2-3 προσπάθειες για να το πείτε χωρίς λάθος.

Οι ξένοι παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού, πάντως, τα πήγαν εξαιρετικά με δεδομένο πως η ελληνικό γλώσσα δεν είναι στα... φόρτε τους.

Ειδικότερα οι Στρέλνιεκς, Μιλουτίνοφ και Τίλι μας εντυπωσίασαν, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Μάλαγα στην Ισπανία!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.