Το "ερυθρόλευκο" μήνυμα του Φουστέρ στο facebook

Ο Νταβίδ Φουστέρ δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό και το έδειξε για ακόμη μια φορά με το "ερυθρόλευκο" μήνυμα που ανέβασε στη σελίδα του στο facebook.

Την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook ο ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας, Νταβίντ Φουστέρ.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει τη μεγάλη του αγάπη και όπως τόνισε, θέλει να ζήσει από κοντά μια μαγική βραδιά στο "Καραϊσκάκη".

Δείτε τι έγραψε:

"Μία σίγουρα δύσκολη κλήρωση για την φάση των ομίλων του φετινού UEFA Champions League για τον Ολυμπιακό, αλλά ξέρω ότι η ομάδα θα παλέψει με όλη της την καρδιά και τις δυνάμεις που έχει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εξάλλου ένας από τους πολλούς λόγους που ο Ολυμπιακός ανήκει στο Champions League είναι διότι, με όλους εσάς στο πλευρό του Θρύλου, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους κορυφαίους Συλλόγους της Ευρώπης.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού καλή επιτυχία σε αυτό το μοναδικό "ταξίδι" και θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί μαζί σας σε μια από αυτές τις μαγικές βραδιές στο Καραϊσκακη!".