Τριπλή διάψευση από τον Ολυμπιακό!

Κανένα θέμα με Σολντάνο, Αράο και Ζουνγκού δεν υφίσταται σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πως προσέγγισαν οι αρμόδιοι των «ερυθρολεύκων» τις τρεις περιπτώσεις...

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το βράδυ της Δευτέρας (30/7) από τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει κανένα θέμα Σολντάνο  ή Ζουνγκού, καθώς και η παραμικρή διάθεση να ανοίξει ξανά το "κεφάλαιο" Αράο. Συγκεκριμένα, διευκρινίστηκε ότι "δεν υπάρχει κανένα θέμα Σολντάνο. Ούτε μας έχει προταθεί, ούτε έχουμε συζητήσει μαζί του".

Με άλλα λόγια, όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για ενδιαφέρον προς τον επιθετικό της Ουνιόν Σάντα Φε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναφορικά με τον Γουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο, οι αρμόδιοι του συλλόγου ξεκαθάρισαν ότι αυτό το θέμα έχει κλείσει οριστικά εδώ και μέρες.

Τέλος, από την ΠΑΕ χαρακτήρισαν ως "παραμύθια" τα όσα γράφονται στη Νότια Αφρική για τον Ζουνγκού της γαλλικής Αμιάν. Να θυμίσουμε ότι για τον 25χρονο χαφ γράφηκε στην πατρίδα του μόλις την Κυριακή ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 7 εκατομμύρια για την απόκτησή του.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!