Τριπλή διάψευση από τον Ολυμπιακό!

Κανένα θέμα με Σολντάνο, Αράο και Ζουνγκού δεν υφίσταται σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πως προσέγγισαν οι αρμόδιοι των «ερυθρολεύκων» τις τρεις περιπτώσεις...

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το βράδυ της Δευτέρας (30/7) από τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει κανένα θέμα Σολντάνο  ή Ζουνγκού, καθώς και η παραμικρή διάθεση να ανοίξει ξανά το "κεφάλαιο" Αράο. Συγκεκριμένα, διευκρινίστηκε ότι "δεν υπάρχει κανένα θέμα Σολντάνο. Ούτε μας έχει προταθεί, ούτε έχουμε συζητήσει μαζί του".

Με άλλα λόγια, όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για ενδιαφέρον προς τον επιθετικό της Ουνιόν Σάντα Φε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναφορικά με τον Γουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο, οι αρμόδιοι του συλλόγου ξεκαθάρισαν ότι αυτό το θέμα έχει κλείσει οριστικά εδώ και μέρες.

Τέλος, από την ΠΑΕ χαρακτήρισαν ως "παραμύθια" τα όσα γράφονται στη Νότια Αφρική για τον Ζουνγκού της γαλλικής Αμιάν. Να θυμίσουμε ότι για τον 25χρονο χαφ γράφηκε στην πατρίδα του μόλις την Κυριακή ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 7 εκατομμύρια για την απόκτησή του.

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.