Ανησυχεί για τον τραυματισμό του ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ πονάει πολύ μετά τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σταντάρ και το εξέφρασε δημόσια σε σουηδικό Μέσο. Διαβάστε την ατάκα που θα συζητηθεί.

Οι Σουηδοί ασχολήθηκαν έντονα με τον τραυματισμό του 30άχρονου επιθετικού, αφού αποτελεί σημαντικό στέλεχος της εθνικής ομάδας μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Έτσι, το SVT επικοινώνησε μαζί του με σκοπό να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται και από τα λεγόμενα του Μπεργκ, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.

"Φυσικά και είμαι ανήσυχος. Θα κάνω κι άλλες εξετάσεις το επόμενο διάστημα", είπε αρχικά ο Σουηδός και συνέχισε:

"Ανησυχώ γιατί πονάω ακόμα και όταν περπατάω. Θα δούμε τις επόμενες μέρες", τόνισε χαρακτηριστικά στο SVT. Θυμίζουμε πως ο Μπεργκ υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 10-15 μέρες.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...