Διπλή γκάφα με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Ευθύνη τόσο στον Σουηδό όσο και στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού προκύπτει μετά τον τραυματισμό του Μπεργκ που θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν γνώριζε ο Στραματσόνι για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε!

Θα μπορούσε θα αποφευχθεί η απουσία του 30άχρονου άσου από το σπουδαίο ντέρμπι; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως έγιναν δυο σημαντικά λάθη το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Σταντάρ, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιβάρυνση της κατάστασης.

Σύμφωνα με το Goal News ο Μπεργκ παραπονέθηκε στην προθέρμανση για ενοχλήσεις, αλλά ζήτησε να ξεκινήσει κανονικά στο παιχνίδι με σκοπό να δοκιμάσει το πόδι του. Τελικά δεν ήταν 100% έτοιμος και έγινε αλλαγή στο 30ο λεπτό. Αυτό ήταν το πρώτο λάθος, αφού το τεχνικό τιμ δεν θα έπρεπε να ρισκάρει.

Το δεύτερο αφορά την ασυνεννοησία των ανθρώπων του τιμ. Ο Αντρέα Στραματσόνι λόγω της τιμωρίας του δεν είχε δικαίωμα... κανονικής επικοινωνίας, έτσι δεν ενημερώθηκε ποτέ για το θέμα με τον Μπεργκ πριν αρχίσει ο αγώνας.

Το αποτέλεσμα γνωστό. Ο Σουηδός χάνει τον Ολυμπιακό και κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 20/11.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!