Δύο... Ιταλίδες για Ιμπάρμπο

Η Μπολόνια και η Πεσκάρα παρακολουθούν τον Βίκτορ Ιμπάρμπο ενόψει του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Μετά την Γαλατάσαραϊ και την Μπεσίκτας από την Τουρκία και τους Σιάτλ Σάουντερς από τις ΗΠΑ, στη λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο του Παναθηναϊκού προστέθηκαν και η Μπολόνια και η Πεσκάρα.

Οι δύο ιταλικές ομάδες αναφέρονται από την ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb", η οποία είναι πλήρως... ενημερωμένη για τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό ελέω... Στραματσόνι, και θεωρούν ότι ο Ιμπάρμπο είναι ο κατάλληλος για να δυναμώσει την επίθεση τους, εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο Κολομβιανός ίσως αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, απόρροια της απομάκρυνσης του Αντρέα Στραματσόνι από την τεχνική ηγεσία.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...