Γιατί εκτέλεσε το πέναλτι ο Μουνιέ και όχι ο Άλτμαν

Τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Ινσούα και πριν από το 1-1 στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο διάλογος Μουνιέ-Άλτμαν.

Υπήρξε παρεξήγηση στο πέναλτι του Παναθηναϊκού ή όχι; Ποιος έπρεπε να το σουτάρει από την άσπρη βούλα και γιατί πήρε την μπάλα, μαζί και την ευθύνη, ο Αντονί Μουνιέ.

Ο έμπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν κάθετος όταν ρωτήθηκε. Και εξηγήθηκε, μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA. "Του είπα του Όμρι ότι αισθάνομαι καλά. Ότι μπορώ να το εκτελέσω και με άφησε".

Η απόδειξη των παραπάνω; Ο κοινός πανηγυρισμός τους.

Ο Μουνιέ σχολίασε επίσης τον πανηγυρισμό του διευκρινίζοντας ότι δεν επρόκειτο για πικάρισμα, πως "είναι κάτι που κάνω κάτι κάθε φορά που σκοράρω, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι αυτός ο τρόπος μου".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.