Η φανέλα με το 10 στον Μουνιέ

Η «ιδιαίτερη» φανέλα που ετοιμάζεται να πάρει ο Γάλλος εξτρέμ στον Παναθηναϊκό, τα εργομετρικά του που τα… έσπασαν και η ενημέρωση που είχε για το «τριφύλλι» από τους Τζιμπρίλ Σισέ και Σίντνεϊ Γκοβού. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ . (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ . (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Είναι το νούμερο που πάντα… ιντριγκάρει στην πλάτη κάθε ποδοσφαιρικής φανέλας. Η αγαπημένη των βιρτουόζων της στρογγυλής θεάς.

Μετά από μία τετραετία στην πλάτη του (τέως κάπτεν του Παναθηναϊκού) Ζέκα Ροντρίγκες, η φανέλα με το «10» του «τριφυλλιού» (την οποία είχε δώσει στον Ελληνοπορτογάλο το καλοκαίρι του ’13 ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου), ετοιμάζεται να αλλάξει… κάτοχο. Πηγαίνοντας σ’ έναν πολύ πιο «βιρτουόζο» ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει έρθει με τρομερή όρεξη και διάθεση να βάλει… φωτιά στη Λεωφόρο: Τον Αντονί Μουνιέ.

Ο Γάλλος εξτρέμ φορούσε ως επί το πλείστον το «7» στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του (νούμερο που φοράει πλέον ο Άλτμαν), ωστόσο είναι πολύ «ψημένος» να πάρει τη φανέλα με το «10», όπως έλεγε κι ο ίδιος το απόγευμα της Πέμπτης (31/8) στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Η… εναλλακτική του Μουνιέ είναι το «14», το οποίο επίσης είναι «κενό», ωστόσο το πιθανό είναι πως θα πάρει το «10».

Ο Γάλλος άσος δεν πρόκειται να πάρει άδεια για να φέρει τα υπόλοιπα πράγματά του και να προχωρήσει τις διαδικασίες μετακόμισης στην Ελλάδα, αφού όπως είπε θέλει να πιάσει αμέσως δουλειά με την ομάδα και απ’ την Παρασκευή (1/9) θα είναι στο «Γ. Καλαφάτης» για να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

Αυτό δε, που εντυπωσίασε ήδη το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού και δη τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν τα εργομετρικά του, όπου οι δείκτες του ήταν σούπερ, προς απόλυτη ικανοποίηση του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος βλέπει πως μπορεί να υπολογίζει στο 100% τον Μουνιέ απ’ την πρώτη κιόλας μέρα, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

"ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΣΙΣΕ-ΓΚΟΒΟΥ"

Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές του με το «τριφύλλι», ο Μουνιέ έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως πήγε στους «πράσινους» για νίκες.

«Είναι μία καινούργια εμπειρία για μένα. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου το πέρασα στα γήπεδα της Γαλλίας και της Ιταλίας κι έρχομαι τώρα για μία νέα εμπειρία στον Παναθηναϊκό. Εχω το πνεύμα του μαχητή, λατρεύω το να κερδίζω. Το γεγονός λοιπόν ότι βρίσκομαι σ’ αυτό τον σύλλογο σημαίνει ακριβώς αυτό. Θέλω Κύπελλα και τρόπαια» τόνισε αρχικά ο Γάλλος άσος και πρόσθεσε:

«Στα 29 μου όλο αυτό αποτελεί μία νέα πρόκληση. Είμαι μόνο μία μέρα εδώ, αλλά είχα τη δυνατότητα να δω αρκετά πράγματα. Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα που δέχομαι από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Βεβαίως, ρώτησα και τον Σισέ, αλλά και τον Γκοβού οι οποίοι βρέθηκαν στο κλαμπ τα προηγούμενα χρόνια και μου έδωσαν πολλές πληροφορίες. Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να μάχεται. Αυτό έκανα σ’ όλη τη ζωή μου και το γεγονός ότι με κάλεσαν για να παίξω στον Παναθηναϊκό αυτό αποδεικνύει. Τίμησα πάντοτε τις φανέλες που φόρεσα και τα έδινα όλα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν αλλάξει ούτε τώρα και θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό».

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK