Η "πληρωμένη" απάντηση του Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει βρεθεί στο στόχαστρο των διοικούντων την Μπρόντμπι τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν δείχνει να επηρεάζεται, στέλνοντας μήνυμα ενόψει της ρεβάνς με ανάρτησή του στο Instagram.

Η "πληρωμένη" απάντηση του Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ακόμα ένα επεισόδιο είχαμε το πρωί του Σαββάτου (20/08) στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Μπρόντμπι και του Παναθηναϊκού με αφορμή την καταγγελία των Δανών για ρατσιστική επίθεση του Μάρκους Μπεργκ στον Λεμπογκάνγκ Φίρι.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ παραχώρησε συνέντευξη σε δανέζικη ιστοσελίδα και εξέφρασε την απορία του για το πώς ο Μπεργκ θα ξαναμπεί στο ίδιο ντους με μαύρους συμπαίκτες του, ύστερα απ' το περιστατικό με τον Φίρι.

Παρόλα αυτά, ο 30χρονος άσος δεν δείχνει να επηρεάζεται απ' την επίθεση των Δανών, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με... νόημα.

"Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας αλλά και για τις ευχές σας #30 #3-0", ήταν το σχόλιο του Σουηδού με αφορμή τα γενέθλιά του, ανεβάζοντας παράλληλα μία σύνθεση φωτογραφιών που ξεχωρίζει αυτή που δείχνει τα τρία δάκτυλά του.

Δείτε την ανάρτηση:

Η "πληρωμένη" απάντηση του Μπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίθεση στον Μπεργκ: "Πώς θα ξαναμπεί στο ίδιο μπάνιο με μαύρους συμπαίκτες του";
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Μάρκους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση"
Καταγγελία στην UEFA για Μπεργκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK