Ήξερε ο Κάτσε γιατί τον ευχαρίστησε ο Χατζηγιοβάνης

Πίσω από την ανάρτηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη για το γκολ που πέτυχε κρύβεται η... αδερφική παρότρυνση του Έργκους Κάτσε να εκτελέσει το πέναλτι. Την οποία αποδέχθηκε ο Γιώργος Δώνης.

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA) EUROKINISSI

Η εικόνα του Τάσου Χατζηγιοβάνη να παρακαλάει τον Γιώργο Δώνη για την εκτέλεση του πέναλτι, που ο ίδιος είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα, ήταν η αντανάκλαση της παιδικής, παναθηναϊκής, λαχτάρας του. Μιας λαχτάρας ατόφιας που πήγαζε από τη διάθεση να παίξει, να προσφέρει, να διακριθεί.

To πρώτο επαγγελματικό γκολ του σε ματς πρωταθλήματος (έχει κι ένα σε κύπελλο) θα ήταν το επιστέγασμα της τρομερής εμφάνισής του στον κάμπο, θα τον ανέβαζε ακόμη πιο πολύ ψυχολογικά. Ο Γιώργος Δώνης, ως άριστος "καπετάνιος", δεν ήθελε να διαταράξει τις ισορροπίες εντός της ομάδας, θα του έλεγε "όχι", αν δεν επενέβαινε ο Έργκους Κάτσε. Αυτός ήταν που παραχώρησε τη... σειρά του στον 21χρονο εξτρέμ του Παναθηναϊκού και του χάρισε αυτό που τόσο ποθούσε.

Τη στιγμή της εκτέλεσης η καρδιά του χτυπούσε, όταν δε η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα ένιωσε ένα ρεύμα να τον διαπερνά. Το "ευχαριστώ" στον προπονητή με μια αγκαλιά και στον Αλβανό συμπαίκτη του μ' ένα instagram-ικό ποστάρισμα ("σ' ευχαριστώ, ξέρεις γιατί") ήταν αυτή ακριβώς η ευγνωμοσύνη που αισθανόταν τη στιγμή εκείνη και ήθελε να τη γυρίσει πίσω.

Με την ίδια χειρονομία που παρακαλούσε on camera...

Ήξερε ο Κάτσε γιατί τον ευχαρίστησε ο Χατζηγιοβάνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK