ΛΕΣ και το ήξερε ο Βγενόπουλος

Θυμήθηκα μια ατάκα του Ανδρέα Βγενοπούλου,που μου είχε κάνει εντύπωση.

Σε συνέντευξη, τις πρώτες μέρες που είχε μπλεχτεί με το ποδόσφαιρο είχε ερωτηθεί, τι σημαίνει γι' αυτόν ο Παναθηναϊκός. Η απάντηση που έδωσε ήταν υπόδειγμα ρεαλισμού. "Η ιεραρχία των προτεραιοτήτων, έχει την ακόλουθη σειρά; Η υγεία μου, η οικογένειά μου, η δουλεία μου, ο Παναθηναϊκός".

Τελικά, η καρδιά του τον πρόδωσε. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία, είναι τραβηγμένη πριν τριάντα και πλέον χρόνια, στο γήπεδο της Λεωφόρου. Αριστερά στον Γιώργο Βαρδινογιάννη ο αείμνηστος Γιώργος Δέδες. Δεξιά, ο τότε πεθερός του, πατέρας της Αγάπης, Νίκος Πολίτης. Πρώην γκολκήπερ του Ολυμπιακού. Ακριβώς δεξιά, από τον Γ. Βαρδινογιάννη ένας νεαρός κύριος με μουστάκι. Πρόκειται για τον δικηγόρο Ανδρέα Βγενοπουλο, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αριστερά από τον Γ. Βαρδινογιάννη  και δίπλα στον Ανδρέα Βγενόπουλο, μόλις που διακρίνεται ο τότε πρόεδρος του Απόλλωνα, Κώστας Αλαμάνος.

 

Κ.Κ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!