Ο Γκιστ έντυσε στα πράσινα το νέο μέλος της οικογένειας

Μ' ένα άκρως συγκινητικό ποστάρισμα "γιόρτασε" ο Τζέιμς Γκιστ από τη μία την επέτειο του γάμου του και από την άλλη το νέο μέλος της οικογένειας που έχει φτιάξει.

Ο Τζέιμς Γκιστ άνοιξε την πόρτα στο νέο μέλος της οικογένειάς του με τον πιο αγαπησιάρικο και συνάμα... παναθηναϊκό τρόπο.

Με μια φωτογραφία και λίγα λόγια που είχαν ως βάση τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το γάμο με τη σύντροφό του ο Αμερικάνος του "τριφυλλιού" έκανε τους ακολούθους του στο instagram κοινωνούς του ευτυχούς γεγονότος.

"Είναι τρελό πως η ζωή δουλεύει. 365 μέρες και πέρασε πλέον ένας χρόνος από το γάμο με την κυρία Γκιστ. Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί, συμπεριλαμβανομένων των πάνω και των κάτω. Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα από τη στιγμή που ακολουθούμε πρώτα τον Θεό. Κανένας καλύτερος τρόπος να γιορτάζουμε τον πρώτο χρόνο του γάμου μας από μια νέα ζωή", έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τις τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Γκιστ έχει ήδη και μία 8χρονη κόρη...

 

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...