Ο Μπουρούσης πήρε το μικρόφωνο και έκανε μια ξεχωριστή αφιέρωση

Ρεσιτάλ έδωσε στα μπουζούκια ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο, τραγούδησε και έκανε μια ξεχωριστή αφιέρωση σε κάποιον δικό του άνθρωπο.

Μετά τη φιέστα του ΟΑΚΑ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου τα "έσπασαν" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκτός από τις συντρόφους των παικτών που έκλεψαν την παράσταση, εκείνος που τράβηξε τα φώτα πάνω του ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο σέντερ του τριφυλλιού πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της νύχτας και έδειξε ότι είναι έτοιμος για... λαϊκό πρόγραμμα. Τραγούδησε μεταξύ άλλων το "Βουνό" και το "Βραδιάζει", ενώ όπως έγραψε στο instagram, το δεύτερο κομμάτι το αφιέρωσε σε κάποιον βάζοντας βελάκια προς τα πάνω. Προφανώς ήθελε να δείξει ότι το κομμάτι πηγαίνει σε κάποιον που βρίσκεται ψηλά, στον... ουρανό.

Λέτε να εννοεί τον Μάκη Ψωμιάδη; Πάντως και οι φίλοι του Μπουρούση στο instagram κάτι τέτοιο κατάλαβαν και του απάντησαν με μηνύματα του στιλ: "Σε χαίρεται ο Μάκαρος από κει πάνω να 'σαι σίγουρος".

Απολαύστε τον... τραγουδιστή Γιάννη Μπουρούση:

GIA SENA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bourou29 στις

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!