O... φαφούτης "ρουφιάνος"

Ο Γιώργος Κουτρουμπής έκανε διπλή διαδικτυακή επίθεση μέσω της σελίδας του στο instagram, φωτογραφίζοντας αυτόν που θεωρεί "ρουφιάνο" και ... ειρωνευόμενος τον "σωτήρα - ψυχολόγο" (PHOTO).

O... φαφούτης "ρουφιάνος"
INTIME SPORTS

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα είχε ο Γιώργος Κουτρουμπής στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, χωρίς να ονοματίζει ωστόσο πρόσωπα. Ξέσπασμα που είχε να κάνει τόσο με τον τρόπο που... τελείωσε από τον Παναθηναϊκό, όσο και με εκείνα που ακούστηκαν - γράφτηκαν - ακολούθησαν...

Περισσότερο πάντως... φωτογράφισε δύο πρόσωπα, με συγκεκριμένες λέξεις, αν και πάλι δεν είναι εύκολο να καταλάβει ο μέσος αναγνώστης ποιους εννοεί. Ενδεχομένως να αναφέρεται και σε πρόσωπο από τον χώρο των ΜΜΕ, όσο αφορά στο δεύτερο προφανώς και είναι κάποιος εντός της ομάδας...

'"Ρουφιάνε βάλε κανά δόντι και μετά με πιάνεις στο στόμα σου" έγραψε αρχικά ο Κουτρουμπής και πρόσθεσε το εξής υστερόγραφο: "τον σωτήρα-ψυχολόγο και τα μάτια σας".

Ο Κουτρουμπής έχει γίνει αποδέκτης οργισμένων σχολίων και μηνυμάτων στους λογαριασμούς που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον κατηγορούν για την προσφυγή που κατέθεσε σε βάρος της ΠΑΕ και όχι μόνο. Αν και είχε αποφύγει να μιλήσει δημοσίως, επέλεξε να δώσει μία απάντηση μέσω social media.

Δείτε τι ανέβασε ο Έλληνας άσος:

O... φαφούτης "ρουφιάνος"

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK