Τι άλλαξε μέσα σε ένα βράδυ στο λογαριασμό του Οικονόμου στο Instagram;

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής ο λογαριασμός του Βαγγέλη Οικονόμου ήταν... ίδιος και απαράλλαχτος. Μόλις ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό όμως... έσβησε το παρελθόν και το αντικατάστησε με το... μέλλον! Εκτόξευση και στους follower του (φωτογραφίες)!

Βαγγέλης Οικονόμου και Μαρίνος Ουζουνίδης θα συνεργαστούν ξανά κάτω από την ποδοσφαιρική στέγη του Παναθηναϊκού αυτή τη φορά. Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον τεχνικό των "πράσινων", αφού μπορεί να καλύψει το κέντρο της άμυνας και την αριστερή πλευρά, ενώ μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν αγωνίστηκε και στα δεξιά!

Την Παρασκευή το βράδυ ανακοινώθηκε η απόκτηση του (με κλειστό συμβόλαιο και όχι 6 μήνες συν 2 χρόνια, λένε κάποιες πληροφορίες) και όπως ήταν αναμενόμενο (ειδικότερα στις μέρες μας) τα social media πήραν... φωτιά.

Η πρώτη "πράσινη" φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram γέμισε με σχόλια από φίλους του "τριφυλλιού" που τον καλωσόρισαν, ενώ αρκετοί φίλαθλοι του Πανιώνιου τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον Ιστορικό.

Πάντως μέσα σε ένα βράδυ ο λογαριασμός του... εκτοξεύτηκε! Απέκτησε 676 περισσότερους ακόλουθους, ενώ και ο ίδιος άρχισε πλέον να σκέφτεται... Παναθηναϊκά!

Η κεντρική φωτογραφία που ήταν ντυμένη στα κυανέρυθρα άλλαξε και πλέον είναι στα πράσινα, με την εικόνα που ποζάρει με το τριφύλλι στο βάθος!

Δείτε πως άλλαξε ο λογαριασμός του μέσα σε λίγες ώρες:

 

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".