Τι ισχύει με Εμποκού και Παναθηναϊκό

Την περίπτωση του 24χρονου Κονγκολέζου Ζοσέ Πολ Εμποκού εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση της απόκτησης κεντρικού αμυντικού απ' τον Παναθηναϊκό. Ο Κρίστοφερ Σαμπά βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στο "τριφύλλι".

Εκτός από τον 32χρονο στόπερ όμως, οι "πράσινοι" εστιάζουν και στην περίπτωση του Ζοσέ Πολ Εμποκού. Ο 24χρονος Κονγκολέζος επιθετικός και ο ατζέντης του έχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι και έχουν συμφωνήσει στα βασικά σημεία. Ωστόσο, το αν τελικά θα προχωρήσει η μεταγραφή θα εξαρτηθεί από δύο παραμέτρους. Πρέπει να προηγηθεί αρχικά η ολοκλήρωση του deal για Σαμπά καθώς και η πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ο Εμποκού ανήκει στην Κάλιαρι, αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Ο Στραματσόνι θέλει να φέρει τον ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό με μονοετή δανεισμό και έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση της ιταλικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην Ελλάδα ο Σαμπά για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".