Τι ισχύει με Εμποκού και Παναθηναϊκό

Την περίπτωση του 24χρονου Κονγκολέζου Ζοσέ Πολ Εμποκού εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση της απόκτησης κεντρικού αμυντικού απ' τον Παναθηναϊκό. Ο Κρίστοφερ Σαμπά βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στο "τριφύλλι".

Εκτός από τον 32χρονο στόπερ όμως, οι "πράσινοι" εστιάζουν και στην περίπτωση του Ζοσέ Πολ Εμποκού. Ο 24χρονος Κονγκολέζος επιθετικός και ο ατζέντης του έχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι και έχουν συμφωνήσει στα βασικά σημεία. Ωστόσο, το αν τελικά θα προχωρήσει η μεταγραφή θα εξαρτηθεί από δύο παραμέτρους. Πρέπει να προηγηθεί αρχικά η ολοκλήρωση του deal για Σαμπά καθώς και η πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ο Εμποκού ανήκει στην Κάλιαρι, αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Ο Στραματσόνι θέλει να φέρει τον ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό με μονοετή δανεισμό και έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση της ιταλικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην Ελλάδα ο Σαμπά για τον Παναθηναϊκό

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!