Υπερασπίζεται τον Βαρδινογιάννη ο Μπασινάς

Το φωτογραφικό κολάζ και το σχόλιο του Άγγελου Μπασινά μετά τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της οικογένειας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά από καιρό ο "Καπετάνιος" βρέθηκε στα επίσημα της Λεωφόρου για τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα. Η διακριτική παρουσία του πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λίγους που ήταν στο γήπεδο και ο διχασμός επέστρεψε στην πράσινη κερκίδα. Όταν μία μερίδα οπαδών άρχισε να βρίζει τον Γιώργο και την οικογένεια, μια άλλη απάντησε μ' ένα μακρόσυρτο "ου".

Τα social media πήραν... φωτιά και ο "βαρδινογιαννισμός" έγινε ξανά θέμα συζήτησης και... διχόνοιας, με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός επί Αλαφούζου.

Εξ αυτών που τάχθηκαν στο πλευρό του Καπετάνιου ήταν ο Άγγελος Μπασινάς. Ένα φωτογραφικό κολάζ από ιστορικές στιγμές του "τριφυλλιού" με Σαραβάκο - Βαζέχα - Καραγκούνη σε πρώτο πλάνο και το σχόλιο "όλα αυτά επί εποχής ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ...λίγο σεβασμό...και να μη ξεχνάμε!!!", ήταν η... υπερασπιστική απάντηση του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού, παρόλο που ο ίδιος "τέλειωσε" το χειμώνα του 2006 (μάλλον άκομψα, αλλά πληρωμένος πάντως μέχρι... σεντ) επί εποχής Βαρδινογιάννηδων.

 

Πάντα έτρεφε πάντως εκτίμηση στον Γιώργο Βαρδινογιάννη, αφού αυτός ήταν που επέμεινε στην ανάπτυξη των ακαδημιών της Παιανίας και επί της ουσίας επέβαλε την χρησιμοποίηση των πιτσιρικάδων τότε, όπως ο Γκούμας, ο Μπασινάς, ο Καραγκούνης, ο Αλεξόπουλος, ο Χαλκιάς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλα τα είχε, ο Βαρδινογιάννης τού έλειπε
Ο Βαρδινογιάννης χώρισε στα δύο τη Λεωφόρο