Ο Διούδης δεν είναι το παν για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος μελετά πλέον και άλλες λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα αφού ο Σωκράτης Διούδης δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως τη στάση του για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Σωκράτης Διούδης σαφώς και απασχολεί τον Πανιώνιο όπως άλλωστ είχαμε γράψει εδώ και ημέρες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι Νεοσμυρνιώτες είναι διατεθειμένοι να περιμένει τον Ελληνα τερματοφύλακα εις τον αιώνα τον άπαντα.

Ηδη στον Ιστορικό έχουν αρχίσει να τσεκάρουν και άλλες λύσεις αφού ο Ελληνας τερματοφύλακας δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του και δεν έχει αποφασίσει για το τι θέλει ακριβώς να κάνει.

Τσεκάρονται λύσεις και από την ελληνική αγορά αλλά κυρίως από την ευρωπαϊκή απ' όλους άλλωστε ήρθε και ο Κότνικ ο οποίος ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Προφανώς αυτή η πρόθεση "δείχνει" ότι ο Μπαντής θα αποτελέσει παρελθόν εκτός και αν στο τέλος επικρατήσουν άλλες απόψεις.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.