Ο Διούδης δεν είναι το παν για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος μελετά πλέον και άλλες λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα αφού ο Σωκράτης Διούδης δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως τη στάση του για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Σωκράτης Διούδης σαφώς και απασχολεί τον Πανιώνιο όπως άλλωστ είχαμε γράψει εδώ και ημέρες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι Νεοσμυρνιώτες είναι διατεθειμένοι να περιμένει τον Ελληνα τερματοφύλακα εις τον αιώνα τον άπαντα.

Ηδη στον Ιστορικό έχουν αρχίσει να τσεκάρουν και άλλες λύσεις αφού ο Ελληνας τερματοφύλακας δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του και δεν έχει αποφασίσει για το τι θέλει ακριβώς να κάνει.

Τσεκάρονται λύσεις και από την ελληνική αγορά αλλά κυρίως από την ευρωπαϊκή απ' όλους άλλωστε ήρθε και ο Κότνικ ο οποίος ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Προφανώς αυτή η πρόθεση "δείχνει" ότι ο Μπαντής θα αποτελέσει παρελθόν εκτός και αν στο τέλος επικρατήσουν άλλες απόψεις.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.