Ορθάνοιχτο το θέμα Ντουρμισάι και Εθνικής Ελλάδας

Η ΕΠΟ έχει μερικούς μήνες στη διάθεσή της να δώσει τη δυνατότητα στον Φιόριν Ντουρμισάι να παίξει στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και μελλοντικά να προσφέρει λύσεις στην επιθετική γραμμή.

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος στράικερ του Πανιωνίου, Φιόριν Ντουρμισάι έχει γεννηθεί στην Αλβανία αλλά έχει μεγαλώσει στη Ρόδο. Εξ ου έχει στην κατοχή του και τα δύο διαβατήρια, ελληνικό και αλβανικό.

Μέχρι στιγμής έχει παίξει σ' όλες τις μικρές Εθνικές ομάδας της Αλβανίας αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν τον εμποδίζει, εφόσον το επιθυμεί, να παίξει στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας.

Για την ακρίβεια, το ζήτημα αυτό βρίσκεται ορθάνοιχτο πάνω στο τραπέζι. Η ΕΠΟ και τα κλιμάκιά της ξέρουν άριστα τι μπορεί να προσφέρει ένας επιθετικός ψηλός (1.85μ), με έξοχη τεχνική κατάρτιση και αίσθηση του γκολ. Ξέρουν επίσης ότι οι καλοί Ελληνες επιθετικοί σπανίζουν! Kαι τον θέλουν!

Η πλευρά του νεαρού επιθετικού φυσικά δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει την όποια επιθυμία του, το θέμα, όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ λεπτό. Τη δουλειά, τη δύσκολη δουλειά, θα πρέπει να την κάνει η ΕΠΟ και μάλιστα γρήγορα.

Γρήγορα γιατί αν έρθει κλήση από την Εθνική ομάδων των Ανδρών της Αλβανίας, ο νεαρός φορ θα έρθει σε δύσκολη θέση και θα μπει σε δίλημμα έχοντας και την πίεση της πρώτης πατρίδας του. Με προσεχτικούς χειρισμούς η ΕΠΟ μπορεί να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Ν.Γ.