5 εκατομμύρια για το μπιλιάρδο, βρε Ιβάν;

Αν νομίζατε πως ο ΠΑΟΚ, η Ροστόφ και το ποδόσφαιρο αποτελούν τις μοναδικές πολυδάπανες αγάπες και χόμπι του Ιβαν Σαββίδη κάνατε λάθος. Ο ιδιοκτήτης του "δικεφάλου" τρώει... κολλήματα και με άλλα σπορ, όπως το χαντμπολ(και δή το γυναικείο!) ή το μπιλιάρδο!

Όποτε έχει ελεύθερο χρόνο ο Ιβάν Σαββίδης αλλά και την δυνατότητα, δεν λέει όχι για μια "μονομαχία" στο μπιλιάρδο (δείχνει προτίμηση στο γαλλικό από το αμερικάνικο). Χειρίζεται δε την στέκα με άνεση ακόμη και φορώντας κοστούμι με ποσεδάκι.

Η αγάπη του, λοιπόν, για τον μπιλιάρδο τον έκανε ακόμη και χορηγό σε ετήσιο διεθνή τουρνουά που διοργανώνεται στην Ρωσία με την συμμετοχή 160 επαγγελματιών παικτών από 9 χώρες και συνολικά έπαθλα 5.000.000!! Για να μην... τρελαθείτε μιλάμε για 5 εκ. σε ρούβλια, τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 70.000 ευρώ(συγκριτικά πρέπει να είναι από τα χαμηλότερα συμβόλαια στον φετινό ΠΑΟΚ).

 

VA.MIX

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.