Φίλαθλος του... Άρη ο μάρτυρας ιατροδικαστής!

O ΠΑΟΚ κάλεσε ως μάρτυρα μέχρι και ιατροδικαστή ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως θεωρεί αδύνατο να έχει τραυματιστεί ο Όσκαρ Γκαρθία από το αντικείμενο που δέχτηκε.

Ο Ματθαίος Τσούγκας, φίλαθλος του Άρη και ιατροδικαστής στο επάγγελμα, κλήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εκφέρει την άποψή για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του έκανε λόγο για ανύπαρκτο τραυματισμό του Ισπανού τεχνικού.

"Με τα στοιχεία που έχω, με το βίντεο, μπορώ να πω τα εξής: Όσα είπε ο κ. Γκαρθία έρχονται σε αντίθεση με τη χειρουργική εκτίμηση του Διαβαλκανικού. Έχω καταθέσει γνωμάτευση.

Η χειρουργική εκτίμηση του Διαβαλκανικού κάνει λόγο για επιφανειακό θλαστικό τραύμα, ότι δεν αιμορραγεί και ότι δεν χρήζει συρραφής. Δεν αναφέρει οίδημα. Αυτό έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Γκαρθία", υποστήριξε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του, για να καταλήξει:

"Ένα τέτοιο θλαστικό τραύμα, εγώ σαν ιατροδικαστής, θα έλεγα ότι είναι ασήμαντη σωματική βλάβη, που δεν χρειάζεται επτά μέρες ανάρρωσης. Εξωτερικά δεν έχει ούτε μελανιά ο κ. Γκαρθία. Θα έπρεπε να έχει το λιγότερο μελανιά".

Γ.Ζ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.