Γι' αυτό δε πάει στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Γ. Σαββίδης

Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, αποκάλυψε μέσω live του στο instagram τους λόγους που δεν θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στην συζήτηση που είχε για περίπου μια ώρα με φίλους του ΠΑΟΚ στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης εξήγησε και τους λόγους που δεν θα δώσει το παρών στο “Γ. Καραϊσκάκης” το βράδυ της Κυριακής (22/10).

"Aρκετοί βλέπω ότι θέλετε να πάω στον Πειραιά, να είμαι με την ομάδα. Δε θα πάω γιατί... είμαι μαύρη γάτα. Έχω πάει τέσσερις φορές και χάσαμε και τις τέσσερις.

Τη φορά που δεν πήγα κερδίσαμε. Πιστεύω σε αυτά και αποφάσισα να μη πάω” εξήγησε ο γιος του μεγαλομέτοχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ.".

ΤΣΑΚ.

NBA

Το small ball των Lakers δεν πιάνεται

Αυτό δεν είναι άλλο ένα κείμενο με τίτλο "δεν έφτανε ο LeBron James". Διάβασε τι έκανε στην πρεμιέρα και πιο σχήμα των Lakers μπορεί να αποδειχθεί τρομακτικό για όλους.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".