Το παρασκήνιο μιας... μυστικής φωτογραφίας

Υπάρχει μία φωτογραφία των παικτών του ΠΑΟΚ από... μυστικό δείπνο που περίμενε την τεσσάρα κόντρα στον Παναθηναϊκό για να κυκλοφορήσει! Διαβάστε το απίστευτο στόρι και γιατί δημοσιεύτηκε τώρα.

Πριν από λίγες ημέρες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνέφαγαν, με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Γιάννη Μυστακίδη να επωμίζονται τα... έξοδα σίτισης. Ο πρώτος λόγω του νέου συμβολαίου που υπέγραψε και ο δεύτερος λόγω των γενεθλίων του (έκλεισε τα 23).

Οι παίκτες έδωσαν όρκο νίκης στη δεύτερη πρόποση που έγινε και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία, που έμεινε αδημοσίευτη μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης!

Από την ολοκλήρωση της αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και ύστερα, έχουν γίνει αρκετές κινήσεις αλλαγής του κλίματος και η συγκεκριμένη ήταν μια από αυτές, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκουν αφορμές για να συγκεντρωθούν εκτός προπονήσεων.

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.