Η Τσαπανίδου και η ΠΑΟΚτσίδικη τοστιέρα!

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε και η Πόπη Τσαπανίδου σκέφθηκε να το γιορτάσει με τον δικό της τρόπο αλλά και να το μοιραστεί μέσω των social media. Για να μάθουν κι αυτοί που δεν το γνώριζαν πως είναι οπαδός του ΠΑΟΚ με ...τρέλα

Έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Σλόβαν Λίμπερετς και να προκριθεί στους "32" του Europa League για να... εκδηλωθεί η Πόπη Τσαπανίδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος παρουσιάστρια, που είναι από την Θεσσαλονίκη, επέλεξε τον δικό της (αν μη τι άλλο) πρωτότυπο τρόπο για να γιορτάσει μέσω των social media την ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας της.

 

Τι έκανε; Ανέβασε φωτογραφίες με την μαύρη τοστιέρα της με το σήμα του ΠΑΟΚ ( και την επισήμανση : “ Ι love it”) αλλά κι από ένα ψημένο τοστ με ανάγλυφο το σήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Longread

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια

Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.