Η Τσαπανίδου και η ΠΑΟΚτσίδικη τοστιέρα!

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε και η Πόπη Τσαπανίδου σκέφθηκε να το γιορτάσει με τον δικό της τρόπο αλλά και να το μοιραστεί μέσω των social media. Για να μάθουν κι αυτοί που δεν το γνώριζαν πως είναι οπαδός του ΠΑΟΚ με ...τρέλα

Έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Σλόβαν Λίμπερετς και να προκριθεί στους "32" του Europa League για να... εκδηλωθεί η Πόπη Τσαπανίδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος παρουσιάστρια, που είναι από την Θεσσαλονίκη, επέλεξε τον δικό της (αν μη τι άλλο) πρωτότυπο τρόπο για να γιορτάσει μέσω των social media την ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας της.

 

Τι έκανε; Ανέβασε φωτογραφίες με την μαύρη τοστιέρα της με το σήμα του ΠΑΟΚ ( και την επισήμανση : “ Ι love it”) αλλά κι από ένα ψημένο τοστ με ανάγλυφο το σήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...