Ο Κάτσε έπαιξε και… μένει οριστικά

Ο Βλάνταν Ίβιτς όχι μόνο συμπεριέλαβε τον Έργκους Κάτσε στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή, γεγονός που “κλειδώσει” την παραμονή του Αλβανού μέσου στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να φορέσει την φανέλα δυο διαφορετικών ομάδων σε κάθε αγωνιστική περίοδο. Ο Κάτσε δεν αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο του βορρά στο ξεκίνημα της σεζόν, μέχρι να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην Βικτόρια Πλζεν, με την οποία είχε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στις αρχές Δεκεμβρίου το συμβόλαιο δανεισμού του Κάτσε στην Τσέχικη ομάδα λύθηκε και ο Αλβανός επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Με την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, δόθηκε η τελική απάντηση για το μέλλον του παίκτη, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς πλέον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε τρίτη ομάδα μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο.

TΣΑΚ

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".