Ο Κυριακός ανυπομονεί για τ' απομνημονεύματα του Γκαρθία

Ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στο instagram, o διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στο facebook, σχολιάζοντας την απόλυση του Όσκαρ Γκαρθία.

Κρατάει... μήνες αυτή η κολώνια. Από τη μία μία να γράφει ο Κώστας Καραπαπάς και από την άλλη ν' αντιδράει ο Κυριάκος Κυριάκος. Και τούμπαλιν.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Όσκαρ Γκαρθία θύμισε τα γεγονότα της Τούμπας και έβαλε τον Κυριάκο να κάνει... log in στο facebook για ν' απαντήσει.

Με ειρωνική διάθεση φυσικά, αφού στο ποστάρισμα που έκανε, απευθυνόμενος στον Κώστα, ανέφερε: "Πραγματικά Κώστα Άγιο είχε ο άνθρωπος...κάποια στιγμή θα μας πει τα απομνημονεύματα των 90 ημερών του στην Ελλάδα και ίσως καταλάβουμε κι εμείς οι «αναίσθητοι» πως είναι να κινδυνεύει η ζωή σου, αλλά και η επαγγελματική σου αξιοπρέπεια κάνοντας τις λάθος επιλογές...".

Προφανώς και είναι εμφανής η διάθεσή του να τονίσει πως ο Γκαρθία έκανε λάθος αποδεχόμενος την πρόταση του Ολυμπιακού πριν από τρεις μήνες.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!