Ο Κυριακός ανυπομονεί για τ' απομνημονεύματα του Γκαρθία

Ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στο instagram, o διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στο facebook, σχολιάζοντας την απόλυση του Όσκαρ Γκαρθία.

Κρατάει... μήνες αυτή η κολώνια. Από τη μία μία να γράφει ο Κώστας Καραπαπάς και από την άλλη ν' αντιδράει ο Κυριάκος Κυριάκος. Και τούμπαλιν.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Όσκαρ Γκαρθία θύμισε τα γεγονότα της Τούμπας και έβαλε τον Κυριάκο να κάνει... log in στο facebook για ν' απαντήσει.

Με ειρωνική διάθεση φυσικά, αφού στο ποστάρισμα που έκανε, απευθυνόμενος στον Κώστα, ανέφερε: "Πραγματικά Κώστα Άγιο είχε ο άνθρωπος...κάποια στιγμή θα μας πει τα απομνημονεύματα των 90 ημερών του στην Ελλάδα και ίσως καταλάβουμε κι εμείς οι «αναίσθητοι» πως είναι να κινδυνεύει η ζωή σου, αλλά και η επαγγελματική σου αξιοπρέπεια κάνοντας τις λάθος επιλογές...".

Προφανώς και είναι εμφανής η διάθεσή του να τονίσει πως ο Γκαρθία έκανε λάθος αποδεχόμενος την πρόταση του Ολυμπιακού πριν από τρεις μήνες.

 

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.