Ο,τι αρχίζει με Πέλκα, τελειώνει με... Πρίγιοβιτς

Το δίδυμο Πέλκας - Πρίγιοβιτς έχει δυο κοινά σημεία που θα τρελάνουν τους στατιστικολόγους! Στην εξίσωση μπαίνει και ο Παναθηναϊκός που αποτελεί αγαπημένο... στόχο των δυο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Πέλκας και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αγωνίστηκαν για 22η φορά μαζί και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ήταν η πέμπτη στην οποία πέτυχαν, αμφότεροι, γκολ. Μάλιστα, από τα πέντε κοινές ματς που έχουν βρει δίχτυα, αυτή ήταν η δεύτερη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!

Οι... συμπτώσεις συνεχίζονται, καθώς και οι δυο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με νίκη του ΠΑΟΚ (4-0), με τον Δημήτρη Πέλκα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του "δικεφάλου του βορρά" με σουτ έξω από την περιοχή και τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ, με προσπάθεια μέσα από την περιοχή.¨

Πλην των δυο αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό, Πέλκας και Πρίγιοβιτς έχουν σκοράρει επίσης απέναντι σε Βέροια, Κέρκυρα και Λαμία.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.