Ο Τζάλμα Κάμπος πήρε βραβείο για γκολ που δεν είχε σκοπό να βάλει!

Απίστευτο αλλά... ΠΑΟΚτσήδικο! Ο Τζάλμα Κάμπος πέτυχε δυο γκολ κόντρα στην Κέρκυρα, όμως βραβεύτηκε για εκείνο που μπήκε... κατά λάθος (φωτογραφία).

Δυο γκολ του Τζάλμα Κάμπος διεκδίκησαν το "Regency Casino Best Goal" για τον Ιανουάριο, με το βραβείο να πηγαίνει τελικά σε αυτό που σημειώθηκε σε φάση που ο δράστης δεν είχε το μυαλό του στο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, αλλά να δώσει ασίστ!

Και η "περιγραφή" της φάσης του γκολ δεν είναι αυθαίρετη, αλλά προκύπτει από τις δηλώσεις του ίδιου του Ανγκολέζου εξτρέμ, όταν αναφέρθηκε στο τέρμα με το οποίο είχε δώσει προβάδισμα δυο γκολ στον ΠΑΟΚ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Κέρκυρα.

"Είναι φυσιολογικό, για όποιον καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο, να καταλάβει ότι πήγα να κάνω σέντρα στην Κέρκυρα στο δεύτερο δοκάρι. Η μπάλα πήγε πιο αριστερά και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Είναι ένα γκολ. Ένα φυσιολογικό και όμορφο γκολ.

Τίποτα παραπάνω", σχολίασε ο Τζάλμα στη κάμερα των καναλιών "Novasports" όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στο γκολ.

 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.