Οι εντυπωσιακές παρουσίες στον γάμο Παπαμιμίκου - ανιψιάς Σαββίδη

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν οι Ανδρέας Παπαμιμίκος και Σόνια Σαββίδη, σε μία τελετή με πολλούς υψηλούς προσκεκλημένους.

Σε μία λαμπερή τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στους πρόποδες του Ολύμπου, ο πρώην γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, παντρεύτηκε την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια.

Όπως ήταν φυσικό, το ποντιακό στοιχείο ήταν έντονο στον γάμο, με πολλούς νεαρούς και νεαρές να περιμένουν στην εκκλησία το ζεύγος ντυμένες με φορεσιές από τον τόπο καταγωγής της οικογένειας Σαββίδη και κάτω από ποντιακούς ήχους.

Το "παρών" στο μυστήριο έδωσαν πολλά διάσημα πρόσωπα από όλους τους χώρους. Μεταξύ αυτών, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ και άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο αντιπρόεδρος του "δικεφάλου του βορρά", Μάκης Γκαγκάτσης.

Την παράσταση έκλεψαν όμως οι συνοδοί αρκετών εξ αυτών, όπως η σύζυγος του Ζαγοράκη, πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, Ιωάννα Λίλη, η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα, η γυμνάστεια Ελεάννα Βλάχου, ενώ στον γάμο παρευρέθηκε και η πάντα εκθαμβωτική Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή.

Οι φωτογραφίες από τον γάμο