Παίκτης του ΠΑΟΚ δεν παίζει και μαζεύει αδέσποτα

Η αγάπη του για τα τετράποδα δεν κρύβεται και από την πρώτη μέρα που μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, προσέχει τα αδέσποτα! Μάλιστα μαζεύει και χρήματα για τη φροντίδα τους μέσω δωρεών. Διαβάστε ποιος είναι.

Αποτέλεσε μία από τις μεταγραφικές ελπίδες του ΠΑΟΚ στο παζάρι του καλοκαιριού το 2015, αφού ήρθε ως μεγάλο ταλέντο από την Αυστραλία. Τελικά στο δικέφαλο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και για αυτό το λόγο δόθηκε το καλοκαίρι δανεικός στην Βέροια.

Ο Τέρι Άντονις (ή αλλιώς Λευτέρης Αντώνης) μπορεί να μην παίζει αρκετά στην Ελλάδα, αλλά φροντίζει να γεμίζει το χρόνο του με τη δεύτερη του αγάπη και αυτή είναι τα αδέσποτα τετράποδα.

Μάλιστα είναι μέλος φιλοζωικών οργανώσεων τόσο στη χώρα μας όσο και στην Αυστραλία, ενώ έχει βρει πολλά αδέσποτα σκυλάκια και προσπαθεί να τους βρει σπίτι!

Το τελευταίο tweet του Άντονις, μάλιστα, είναι με τρία κουτάβια τα οποία βρήκε εγκαταλελειμμένα στη μέση του πουθενά! Όσοι θέλετε να τον βοηθήσετε μπορείτε να τον ακολουθήστε στον λογαριασμό του στο twitter.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.