Συνάντηση Πρέλεβιτς-Πέσιτς

Με τον Γενικό Διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, τον Μάρκο Πέσιτς είχε την ευκαιρία να συζητήσει ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Στα γραφεία της Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, κάτι που είχε προγραμματιστεί να γίνει τις προηγούμενες μέρες και εκεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή του γερμανικού συλλόγου, τον Μάρκο Πέσιτς.

Η ΚΑΕ αναφέρει: "Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Μόναχο, ενόψει της κλήρωσης του FIBA Champions League, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (21/7, 15:00), ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία, αλλά και το γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γενικός Διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου Marko Pesic, ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και είχε μαζί του μία προγραμματισμένη και πολύ σημαντική συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση για το project της Γερμανικής ομάδας, την σχέση και την λειτουργία της σε συνάρτηση με την ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν Μονάχου, στα γραφεία της ομάδας, αλλά και στο γήπεδό της, το Audi Dome, στο οποίο και αγωνίζονται οι Βαυαροί".

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.