Το... fair play του Σαββίδη για τον Μάνταλο

Μετά το ποστάρισμα για τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο Γιώργος Σαββίδης έβγαλε ξανά... συναίσθημα και μάλιστα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ζητώντας από τον παικταρά Μάνταλο, όπως τον αποκάλεσε, να επιστρέψει δυνατός!

Ο Γιώργος Σαββίδης δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει τα social media για να εκφράσει τα ΠΑΟΚτσίδικα συναισθήματα του. Πολλές φορές μπορεί να ξεπερνά τα όρια, όμως τους τελευταίους μήνες έχει ωριμάσει αρκετά και δεν διστάζει να στέκεται ακόμα και στο πλευρό των αγωνιστικών... εχθρών του.

Στις αρχές του μήνα έστειλε τις ευχές του στον Σάββα Θεοδωρίδη, όταν ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του, ενώ το βράδυ της Κυριακής ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στον Πέτρο Μάνταλο, που όλα δείχνουν πως υπέστη ρήξη χιαστών.

Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο... γεμάτο ΟΑΚΑ, με τον Σαββίδη να τονίζει πως προτιμά να αντιμετωπίζει τους... καλύτερους, γιατί προφανώς έτσι οι νίκες είναι πιο... γλυκές.

"Σου εύχομαι γρήγορη και επιτυχημένη επιστροφή παικταρά. Παίζουμε καλύτερα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους".

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".