Το κόστος μετακίνησης των ΠΑΟΚτσήδων υπερβαίνει το... μισό εκατομμύριο

Πόσο έχουν αυξηθεί σε σύγκριση με το 2013 τα... ναύλα για την οργανωμένη μετακίνηση στον τελικό και ποιο το συνολικό κόστος για τα 260 λεωφορεία που θα κάνουν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν, φυσικά, αρχίσει την... προετοιμασία τους για την μετακίνησή τους το ταξίδι στην Αθήνα, στον τελικό της 12ης Μαΐου.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια επανάληψη της προ τετραετίας μετακίνησης.  Μόνο που τα οικονομικά δεδομένα σε σχέση με την ναύλωση λεωφορείου είναι εντελώς διαφορετικά απ' αυτά που ίσχυαν τότε!

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν έρθει σε επαφή με γραφεία εκμίσθωσης λεωφορείων αναφέρουν πως το κόστος για την ημερήσια ναύλωση ανέρχεται στις 2.500 ευρώ, όταν τον Απρίλιο του 2014, οι απαιτήσεις έφταναν στα 1.200 με 1.300!

Με πρόχειρους υπολογισμούς, αν από τους 17.200 ΠΑΟΚτσήδες, που θα βρεθούν το επόμενο Σάββατο στο Ολυμπιακό στάδιο, οι 13.000 ταξιδέψουν οργανωμένα, απαιτείται ένα ποσό της τάξης των 650.000 ευρώ. Ένα ποσό που θα πρέπει να δοθεί για να ναυλωθούν τα 260 λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν!

ΤΣΑΚ

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!