Τρελά λεφτά για Γκάρι Ροντρίγκες και ποσοστό μεταπώλησης στον ΠΑΟΚ

Η Γαλατασαράι έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ για τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά και αυτές με τον ίδιο τον παίκτη. Όπως προκύπτει η ελληνική ομάδα θα έχει ένα σημαντικό ποσοστό από τη μεταπώληση του Αφρικανού άσου, ο οποίος θα αμείβεται με ένα άκρως ικανοποιητικό συμβόλαιο για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

Η Γαλατασαράι αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως ο ΠΑΟΚ θα λάβει το 20% από την πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες σε άλλο σύλλογο στο μέλλον, ενώ η μεταγραφή έκλεισε στα 3,5 εκ. ευρώ.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε, ο Αφρικανός άσος θα λάβει φέτος μέχρι το τέλος της σεζόν 675.000 ευρώ, ενώ για κάθε ένα από τα επόμενα 4 χρόνια του συμβολαίου του, θα βάζει στον τραπεζικό λογαριασμό του 1.350.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες θα λάβει από τη μεταγραφή του στον τουρκικό σύλλογο το ποσό των 6.075.000 ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους συμμετοχών και γκολ, που ισχύουν για όλους τους παίκτες της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανακοίνωσε τον Ροντρίγκες και ο ΠΑΟΚ

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...