Βουλευτής… χωρίς ονοματεπώνυμο στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ

Οι τοποθετήσεις στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ολοκληρώθηκαν με μια… no name ομιλία, καθώς οι διοργανωτές σκοπίμως δεν ανέφεραν το όνομά του!

Ο τελευταίος που ανέβηκε στην εξέδρα που στήθηκε στην Καμάρα για το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν ο βουλευτής β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.

Βέβαια, ο πολιτικός αποδέχτηκε τον "όρο" των φίλων του ΠΑΟΚ, που εξήγησαν: "Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαφημιστεί στις πλάτες μας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι των οποίων η φωνή τους ακούστηκε στη βουλή και υπερασπίστηκαν τα συμφέροντα της ομάδας μας και είναι εδώ για να μιλήσουν", ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βάθρο, μίλησε, χωρίς να αναφερθεί πουθενά ποιος είναι ή από που προέρχεται!

ΤΣΑΚ

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!