Έβρισε, έκανε θέατρο και... κέρδισε κόκκινη ο Μιχαήλ

Πολλή κουβέντα ξεσήκωσε η φάση του 59ου λεπτού στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τη Βέροια στους «Ζωσιμάδες».

Ο Παντελής Καπετάνος και ο Αλέξης Μιχαήλ αλληλοτραβήχτηκαν μέσα στην περιοχή και ο επιθετικός της Βέροιας έπεσε στο έδαφος, με τον αρχηγό του ΠΑΣ να σπεύδει με φωνές να κατηγορήσει τον αντίπαλό του ότι έκανε θέατρο. Μόλις σηκώθηκε όμως ο Καπετάνος να αποχωρήσει, ο Μιχαήλ φάνηκε να του λέει κάποια... γαλλικά, προκαλώντας την αντίδρασή του. Ο φορ των φιλοξενούμενων κινήθηκε αστραπιαία (και με απειλητική διάθεση) προς το μέρος του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, όμως ο τελευταίος χωρίς να δεχτεί χτύπημα, έπεσε κάτω κρατώντας το πρόσωπό του, ενέργεια που ώθησε τον διαιτητή Φωτιάδη να βγάλει την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του.

Η αλήθεια είναι πως ο Καπετάνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του από αυτά που άκουσε, όμως ο Μιχαήλ ξεκάθαρα εκμαίευσε με την υπερβολική αντίδρασή του την κόκκινη κάρτα.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!