Έβρισε, έκανε θέατρο και... κέρδισε κόκκινη ο Μιχαήλ

Πολλή κουβέντα ξεσήκωσε η φάση του 59ου λεπτού στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τη Βέροια στους «Ζωσιμάδες».

Ο Παντελής Καπετάνος και ο Αλέξης Μιχαήλ αλληλοτραβήχτηκαν μέσα στην περιοχή και ο επιθετικός της Βέροιας έπεσε στο έδαφος, με τον αρχηγό του ΠΑΣ να σπεύδει με φωνές να κατηγορήσει τον αντίπαλό του ότι έκανε θέατρο. Μόλις σηκώθηκε όμως ο Καπετάνος να αποχωρήσει, ο Μιχαήλ φάνηκε να του λέει κάποια... γαλλικά, προκαλώντας την αντίδρασή του. Ο φορ των φιλοξενούμενων κινήθηκε αστραπιαία (και με απειλητική διάθεση) προς το μέρος του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, όμως ο τελευταίος χωρίς να δεχτεί χτύπημα, έπεσε κάτω κρατώντας το πρόσωπό του, ενέργεια που ώθησε τον διαιτητή Φωτιάδη να βγάλει την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του.

Η αλήθεια είναι πως ο Καπετάνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του από αυτά που άκουσε, όμως ο Μιχαήλ ξεκάθαρα εκμαίευσε με την υπερβολική αντίδρασή του την κόκκινη κάρτα.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".