"Ήθελα να χτυπήσω τον Μπενίτεθ στο πρόσωπο"

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ξέσπασε κατά του Ράφαελ Μπενίτεθ.

Ο λόγος για τον Γέρζι Ντούντεκ, τον πρώην τερματοφύλακα της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πολωνός είχε συνεργαστεί με τον Ράφαελ Μπενίτεθ και κατέκτησε το Champions League του 2005 μετά από εντυπωσιακές αποκρούσεις στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, όμως ο προπονητής του τον... "πρόδωσε" σύμφωνα με τον ίδιο.

Μετά τον τελικό, αγόρασε τον Πέπε Ρέινα, κάτι που έφερε στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα τον Ντούντεκ. Μερικά χρόνια αργότερα, στην αυτοβιογραφία του, ο Πολωνός ξεσπάει κατά του Ισπανού κόουτς: "Ήθελα να μείνω αλλά ο Μπενίτεθ ξεκάθαρα δεν με ήθελε. Το ενδιαφέρον που είχα από ομάδα ήταν αυτό της Κολωνίας και του είπα ότι θέλω να πάει. Μου είπε πως θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει να κλείσει το deal. Ξεκίνησαν οι συζητήσεις, αλλά μου είπαν οι άνθρωποι της Κολωνίας, ότι ο Μπενίτεθ δεν ήθελε να μιλήσει μαζί τους. Άρχισα να εκνευρίζομαι, μέχρι που έφτασε η τελευταία ημέρα των μεταγραφών και τελικά δεν έκλεισε η συμφωνία.

 

Μόλις τελείωσε η προπόνηση μια ημέρα μετά ξέσπασα πάνω του. Έβγαλα άγρια τα γάντια μου, ήμουν τόσο εκνευρισμένος. Άκουγα μία φωνή στο μυαλό μου που έλεγε ρίξ' του μπουνιά. Κάπως με κάποιο τρόπο κατάφερα να συγκρατηθώ".