Απρόοπτο στα πρώτα "γκελάκια" του Νεϊμάρ με τη μπάλα!

Ο Νεϊμάρ τόνισε στην παρουσίασή πως δεν είναι βάρος για αυτόν τα 220.000.000 ευρώ που δόθηκαν για αυτόν αλλά στα πρώτα του "γκελάκια" με τη μπάλα έβγαλε άγχος. Δείτε το VIDEO.

"Δεν αισθάνομαι επιπλέον πίεση εξαιτίας των χρημάτων απ' όση έχω. Ζυγίζω 69 κιλά και αυτό είναι το μόνο βάρος στους ώμους μου", ήταν η φοβερή ατάκα που προσέφερε ο Νεϊμάρ κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν απαντώντας στο αν αισθάνεται έξτρα πίεση για το γεγονός πως συνιστά την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

 

Λίγη ώρα αργότερα πάντως έδειξε πως είναι άνθρωπος και όχι ρομπότ και αντιλαμβάνεται την παγκόσμια προσοχή που έχει πέσει πάνω του, με τα πρώτα "γκελάκια" να τον βρίσκουν να χάνει το κοντρόλ αρκετά γρήγορα...

Όσον αφορα στο αν ήταν τα χρήματα η αιτία που τον ώθησαν να επιλέξει την Παρί και να αφήσει την Μπαρτσελόνα, ο 25χρονος Βραζιλιάνος στάθηκε στη λέξη... πρόκληση:

"Ήρθα στην Παρί διότι ήθελα κάτι νέο, μια νέα πρόκληση, όχι γιατί δεν ήμουν σταρ στην Μπαρτσελόνα ή γιατί δεν αισθανόμουν σημαντικός.

 

Ήταν η ώρα για μια αλλαγή. Δεν σκοπεύω να επιδιώξω να γίνω ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ήρθα για νέες προκλήσεις, προκλήσεις και τίτλους. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή".

Photo Credits: Official Twitter of Paris Saint-Germain