Το γκολ του Μανωλά έφερε... Άραβες στη Ρόμα

Η πρόκριση της Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League αναβάθμισε και το τμήμα μάρκετινγκ του κλαμπ. Πλέον, οι Ρωμαίοι θα χρηματοδοτούνται από αεροπορική εταιρία "κολοσσό" αραβικών συμφερόντων.

Μεγάλο χορηγικό deal ανακοίνωσε η Ρόμα μέσω των επίσημων social media της...

Έπειτα από πέντε χρόνια, επιστρέφει χορηγός στη φανέλα των Ρωμαίων και μάλιστα αραβικών συμφερόντων. Πρόκειται για την "Qatar Airways", πρώην χορηγό της Μπαρτσελόνα, η οποία θα συνεργάζεται με το ιταλικό κλαμπ μέχρι το 2021.

Το γκολ του Κώστα Μανωλά, λοιπόν, και η πρόκριση στους "4" του Champions League αναβάθμισε το brand name και τα... πετροδόλαρα έκαναν την εμφάνισή τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόμα συνεργαζόταν με τη συγκεκριμένη εταιρία εδώ και 8 μήνες, ωστόσο η συμφωνία τους έγινε γνωστή μόλις σήμερα και συγκεκριμένα πριν την πρώτη "μάχη" των ημιτελικών με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κιέβου, κόντρα στη Λίβερπουλ.

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.