Αλλος κόσμος: Ανοιχτή προπόνηση με... χαμό η Σεβίλλη την Πρωτοχρονιά!

Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το προπονητικό κέντρο της Σεβίλλης πλημμύρισε από κόσμο, κυρίως παιδιά, που έκαναν πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο γήπεδο.

Είσαι φίλαθλος και θέλεις να κάνεις κάτι την Πρωτοχρονιά που να έχει σχέση με την αγαπημένη σου ομάδα; Αν είσαι Σεβίλλη... κανένα πρόβλημα.

Η πρώτη προπόνηση των Σεβιγιάννων για το 2018 ήταν ανοιχτή για το κοινό με αποτέλεσμα να επικρατήσει το...αδιαχώρητο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Εσπευσαν, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επαναλαμβάνουμε, περισσότεροι από 7000 φίλαθλοι, κυρίως παιδιά που είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και να τους απολαύσουν από κοντά!

Αδιανόητο για τη δική μας κουλτούρα είπατε; Καλώς το είπατε, αδιανόητο είναι. Αλλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ισπανίας και άλλος ο δικός μας.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.