Επικό τρολάρισμα της Μπέτις σε Κασίγιας

Η Ρεάλ Μπέτις... ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία από ένα διαφημιστικό, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Άλμπερτ Λούκε, Ρούμπεν Μπαράχα, Φερνάντο Τόρες, Χοακίν και Ίκερ Κασίγιας και αποφάσισε να κάνει πλάκα στον τελευταίο.

Νοσταλγία μας έπιασε βλέποντας τη φωτογραφία που ξέθαψε στο twitter της η Ρεάλ Μπέτις. Η ισπανική ομάδα ανέβασε μια φωτογραφία με τους Η Ρεάλ Μπέτις... ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία από ένα διαφημιστικό, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Άλμπερτ Λούκε, Ρούμπεν Μπαράχα, Φερνάντο Τόρες, Χοακίν και Ίκερ Κασίγιας σε νεαρή ηλικία και αποφάσισε να... πειράξει λίγο τον τελευταίο.

Αφού τον έκανε tag, έγραψε: "Προσοχή Κασίγιας! Κοίτα τι βρήκαμε στο αρχείο μας ψάχνοντας παλιές φώτος του Χοακίν με αφορμή την ανανέωσή του".

Πάντως ο πρώην κίπερ της Ρεάλ έδωσε συνέχεια στην πλάκα απαντώντας: "Είμαστε οι αυθεντικοί Backstreet Boys. Γεμίζαμε στάδια. Χιλιάδες φανς μας αποθέωναν".

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.