Ιδιοκτήτης ΠΑΕ με χρέος 47 εκατομμυρίων!

Ιδιοκτήτης ομάδας της Super League με οικονομική θηλιά στο λαιμό! Οι έλεγχοι των σχετικών υπηρεσιών "έδειξαν" ότι η εταιρία του έχει ανεκπλήρωτη οφειλή προς την εφορία που αγγίζει τα 50 εκατομμύρια!

Σφίγγει ολοένα και περισσότερο ο κλοιός γύρω από ιδιοκτήτη ομάδας Superleague.

Και όταν λέμε σφίγγει, το εννοούμε. Και εννοούμε δραστηριότητές του που, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Οι έλεγχοι πάντως των σχετικών υπηρεσιών έβγαλαν... λαβράκι, καθώς ανακαλύφθηκε ότι η εταιρία του εν λόγω έχει χρέος προς την εφορία που ξεπερνά τα 47 εκατομμύρια ευρώ! Για τα ασφαλιστικά ταμεία δε, ας μην αναφερθούμε καλύτερα.

Η αρχή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος πάντως έχει κάνει μέχρι στιγμής πολλή και συστηματική δουλειά, της οποίας τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες κυβερνητικές πηγές.

Οψόμεθα για να δούμε αν θα υπάρξουν επιπτώσεις και στις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες του συγκεκριμένου επιχειρηματία...

Ν.Γ.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.