Ο Βασιλειάδης τους το ξέκοψε...

H πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων δεν θα βρίσκεται στο τραπέζι για πάντα, πράγμα που υπογράμμισε ο Υπουργός την Δευτέρα.

Πόσο πιο ξεκάθαρα να πει ο Γιώργος Βασιλειάδης ότι η πρόταση που έχει πάνω στο τραπέζι για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος είναι take it or leave it.

Διαβάστε τι είπε ο Υφυπουργός μετά τη νέα συνάντηση της Δευτέρας: "Καταλαβαίνω ότι έχουμε κάνει αρκετά βήματα αποδεχόμενοι το θεσμικό πλαίσιο, αλλά για μας ο αριθμός των ομάδων είναι κομβικός. Δεν εκβιάζουμε, αλλά στο πλαίσιο αυτό έχει γίνει μια συγκεκριμένη οικονομική πρόταση. Θέλω να ξαναβρεθούμε και να συζητήσουμε πάλι. Προφανώς η συγκεκριμένη πρόταση δεν θα είναι για πάντα στο τραπέζι και η ΕΡΤ έχει κι άλλες ανάγκες να καλύψει".

Το μήνυμα δόθηκε. Μένει να δούμε πόσο και ποιοι θα ακούσουν...

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!