Ο Βασιλειάδης τους το ξέκοψε...

H πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων δεν θα βρίσκεται στο τραπέζι για πάντα, πράγμα που υπογράμμισε ο Υπουργός την Δευτέρα.

Πόσο πιο ξεκάθαρα να πει ο Γιώργος Βασιλειάδης ότι η πρόταση που έχει πάνω στο τραπέζι για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος είναι take it or leave it.

Διαβάστε τι είπε ο Υφυπουργός μετά τη νέα συνάντηση της Δευτέρας: "Καταλαβαίνω ότι έχουμε κάνει αρκετά βήματα αποδεχόμενοι το θεσμικό πλαίσιο, αλλά για μας ο αριθμός των ομάδων είναι κομβικός. Δεν εκβιάζουμε, αλλά στο πλαίσιο αυτό έχει γίνει μια συγκεκριμένη οικονομική πρόταση. Θέλω να ξαναβρεθούμε και να συζητήσουμε πάλι. Προφανώς η συγκεκριμένη πρόταση δεν θα είναι για πάντα στο τραπέζι και η ΕΡΤ έχει κι άλλες ανάγκες να καλύψει".

Το μήνυμα δόθηκε. Μένει να δούμε πόσο και ποιοι θα ακούσουν...

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.