Τα δύο Αοράκια και ο μονόδρομος του ΟΑΚΑ!

Το ότι δύο Αοράκια μπήκαν στον κατάλογο των υποψηφίων γηπέδων για να διοργανώσουν τον τελικό του Κυπέλλου (και η ΕΟΚ μάλιστα επέμενε γι' αυτό) είναι μάλλον ανεξήγητο.

Είναι γνωστό ότι το κλειστό του Ηρακλείου δεν διαθέτει εγκατεστημένο το σύστημα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και χωρίς αυτό αγώνας σ' αυτό το επίπεδο δεν μπορεί πλέον να διεξαχθεί.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν να συζητείται σοβαρά αυτή η πιθανότητα, αυτό το ενδεχόμενο και να μην υπάρχει κάποιος που να βάζει τέλος στη συζήτηση;

Το ζήτημα μάλιστα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου κάνει μάλλον μονόδρομο την επιλογή του κλειστού του ΟΑΚΑ, έστω και αν αυτό είναι η φυσική έδρα του Παναθηναϊκού, ενός δηλαδή από τους δύο φιναλίστ.

Η λύση του ΟΑΚΑ βολεύει την ΕΟΚ (για οικονομικούς λόγους), τον Αρη (επίσης για οικονομικούς λόγους) και τον Παναθηναϊκό (για τους προφανείς ψυχολογικούς και αγωνιστικούς). Τσάμπα μάλλον ασχολούμαστε τόσες ημέρες.

Ν.Γ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".