Τέλος ο Σπυρόπουλος από "OTE TV"

Εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο πριν από την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δράσης.

Παρελθόν από το δημοσιογραφικό δυναμικό του "OTE TV" αποτελεί ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ενημερώθηκε από το συνδρομητικό κανάλι ότι πρέπει να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος μετέδιδε ποδοσφαιρικούς αγώνες ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων ενώ παρουσίαζε και εκπομπές στο κανάλι από την άνοιξη του 2012.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την αναίτια απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού αφενός να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του περί απομάκρυνσης ενός εκ των κεντρικών σχολιαστών του και αφετέρου να την ανακαλέσει άμεσα.

Ο ΠΣΑΤ καλεί και πάλι τις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Συνδικαλιστικές Ενώσεις να παρέμβουν και συμπαρατάσσεται μαζί τους στον αγώνα κατά της κατεδάφισης των εργασιακών σχέσεων και της κατά συρροή απώλειας θέσεων εργασίας.

Επιπλέον αυτού, η απόλυση του συναδέλφου, συνέβη σε ένα από τα ΜΜΕ που δεν μας είχαν συνηθίσει σε συμπεριφορές αντίθετες προς την ελευθεροτυπία και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά δυστυχώς συνέβη και αυτό".

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.